11
Μάι

Πώς τα μαζικά μηνύματα VIBER μπορούν να σας φέρουν άμεσα πελάτες;

Η οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει σε τεράστια άνοδο της υπηρεσίας αποστολής μαζικών VIBER sms. Με την συγκεκριμένη υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε άμεσα και οικονομικά μαζικά μηνύματα σε όποιο παραλήπτη επιθυμείτε που έχει viber. Το sms αποτελεί ένα εξαιρετικά χαμηλού κόστους μέσο επικοινωνίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να ενημερώσετε το πελατολόγιό σας για προσφορές και εκπτώσεις, καθώς και για να προωθήσετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Τα viber μηνύματα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χαμηλά με τιμές που ξεκινούν από 0,008€/μήνυμα!

Σκοπός της υπηρεσίας sms marketing είναι να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν πετυχημένες διαφημιστικές ενέργειες, οι οποίες θα έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους, να τους ενημερώσουν για τυχόν προσφορές, έτσι ώστε να υπάρξει αύξηση των πωλήσεων. Την υπηρεσία μπορούν να την χρησιμοποιήσουν πολλές κατηγορίες επαγγελματιών και επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες που η καθεμία μπορεί να παρουσιάζει, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις δύσκολες και ανταγωνιστικές απαιτήσεις της αγοράς.

Η υπηρεσία αποστολής VIBER μηνυμάτων, δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνονται από τους χρήστες ένας μεγάλος αριθμός στατιστικών στοιχείων και αναφορών, για να έχουν στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Θα μπορούν επίσης να κάνουν εξαγωγή των στατιστικών αυτών στοιχείων σε αρχεία excel, να καθορίζουν το όνομα του αποστολέα σε κάθε αποστολή τους και σύμφωνα με τις ανάγκες τους και να επικοινωνούν με πλήθος ανθρώπων ταυτόχρονα, κάτι το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί με άλλους τρόπους διαφήμισης. Οι αποδέκτες των μηνυμάτων θα μπορούν να τα βλέπουν άμεσα μετά από την αποστολή τους.

Η εν λόγω υπηρεσία προσαρμόζεται και εξελίσσεται με βάση τις συνθήκες και τις ανάγκες που επικρατούν κάθε φορά στην αγορά. Μια συνηθισμένη εφαρμογή της είναι η ενημέρωση των πελατών για προσφορές, για νέα προϊόντα, για αποστολή ευχετήριων μηνυμάτων καθώς και για υπενθύμιση για να παραλάβουν τα εμπορεύματά τους. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας πρότυπων μηνυμάτων για χρήση τους ίσως και στο μέλλον, καθώς και ταυτόχρονη αποστολή σε όσους αποδέκτες ή και ομάδες επιθυμεί ο αποστολέας.

Η υπηρεσία των μαζικών VIBER μηνυμάτων είναι εξαιρετικά αποδοτική και αποτελεσματική. Αποτελεί έναν οικονομικό τρόπος διαφήμισης και επικοινωνίας και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης. Μέσω της χρήσης της υπηρεσίας θα παρουσιαστεί τόνωση της εικόνας της επιχείρησης και της εταιρικής ταυτότητας, λόγω της χρήσης σύγχρονων τεχνολογικά και εξελιγμένων εργαλείων, με σκοπό την βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες.